כשעסקים ואוכל נפגשים קורים דברים טובים

$(function(){setImageBanner('c8ef362f-b745-4e44-8541-5899559531a5','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,false,33015,'Image','');})

ביזנס ופלז'ר: אנשי עסקים מהדרום נפגשו סביב שולחן האוכל במיזם Mingleat

צילום יחצ

בשבוע שעבר נפגשו 20 יזמים, בעלי עסקים ואושיות מהאיזור לארוחת של השף עדי אליהו במרכז לאודר לתעסוקה. האירוע התקיים כחלק ממיזם Mingleat – אנשי נגב מתחברים. 

מרכז לאודר לתעסוקה בנגב קיבל תפאורה חדשה בחמישי האחרון. הסיבה? 20 יזמים, בעלי עסקים ודמויות מהאזור התקבצו לארוחת שף מלאה בחיבורים. על הצד הקולינרי היה אחראי השף עדי אליהו, הסכין והקרש שהוציא מהמטבח הקטן מנות שף מיוחדות. החלק האומנותי הוקדש לפטפוטים וחיבורים בין הסועדים. 

באירוע, שהתקיים זו הפעם הרביעית נכחו סביב השולחן אורי כרמל מנכ"ל ארץעיר, ליאון דוד מנהל תחום יזמות ברמת הנגב, איש היח"צ דביר אסולין, ישראל בן שיטרית סמנכ"ל עמותת מונא, רויטל עמר מקוואטרו דיזיין, מעצבת הפנים קמילה קידר, האדריכל אביחי כהן, היועץ האסטרטגי מקסים אוקנין, משנה לראש עיריית ערד פלורי שטרלינג ועוד. 

החיבורים שנוצרו מסביב לשולחן ממשיכים גם אחרי שהאוכל נגמר, וכבר השבוע נפגשו ישראל בן שטרית ורויטל עמר כדי לקדם את פרוייקט ההנצחה שמובילה רויטל לזכרה של מעצבת הפנים שירן סעאת ז"ל. מובילות המיזם לירז בנג'ו ואנה אברהמי מספרות כי מטרת המיזם היא הקמת קהילה עסקית מחוברת בנגב, ולראייה חיבורים שנוצרו בארוחות הקודמות כבר נשאו פירות והולידו שיתופי פעולה מרגשים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('48ca39fd-34f8-42f3-b2bf-54ff80a4f09b','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,33016,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה