קרנבל בשרים בכפרה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('cd6757ac-8fd0-4e2f-9b10-570d65d0b9d5','/dyncontent/2024/3/21/f0bff0df-977b-40ad-bfa7-e0143f5efecd.jpg',17661,'רבין 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('cd6757ac-8fd0-4e2f-9b10-570d65d0b9d5','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

מחר זה מתחיל: חגיגות פתיחת הקיץ במסעדת כפרה, עם תפריט בשרים מעושנים של השף יוסי נחמן, לצד רקדניות סמבה ומוזיקת רגטון

מסעדת כפרה הבאר שבעית הממוקמת ברחוב סמילנסקי שבעיר העתיקה, פותחת את עונת הקיץ כמיטב המסורת בחגיגה גדולה והפעם – חגיגות פתיחת קיץ בסגנון לטיני. החגיגות שיערכו בימים רביעי עד שישי (26-28.6) ויכללו שלושה ימים של חגיגה לטינית עם תפריט בשרים מעושנים של השף יוסי נחמן, די ג'יי בכל יום, מוזיקת רגאטון, מבצעים על בירה רד סטרייפ הג'מיינקנית, רקדניות ברזילאיות ודיל מוחיטו.

קרנבל של בשרים עם השף יוסי נחמן |  צילום: דלב מכלוף

בתפריט הספיישל בשרים הלטיני שיצר יוסי נחמן לכבוד החגיגות תוכלו לראות מנות בשרים רבות- ביום רביעי בסימן נתחים על העצם: טיבון טלה, טיבון בקר, פריים ריב. כל המנות תוגשנה על תוספות מגניבות.

בימי חמישי ושישי יהיו בשרים מעושנים בנוסף לנתחים על העצם כמו למשל בריסקטים מעושנים עם ראב של סילאן, שום, מלח ופלפל, עופות בחצי או שלמים במעשנה בראב של מייפל, שאטה ואספרסו. כל מנות הבשר יוצאות על פלטות עם סלט של כרוב מעושן, קורנישונים וצ'ילי ושום קונפי.

השף יוסי נחמן כבר שם על האש את הבשר |  צילום: דלב מכלוף

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('15dde4fc-c1b5-4daf-8994-29fad2d2c7d3','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה