פסטיבל ההמבורגרים יתקיים בתאריכים 26-29 לנובמבר 

סילוטורה קרלוצ'י, מסעדת קפאסה:

סלווטורה נולד בחבל פוליה שבדרום איטליה. הוא למד בבית הספר למלונות בדרום איטלי ובלפלנד, שם עבד במשך שנה במלון יוקרה .בוגר החברה Chez Vouz, חברה קייטרינג בין החשובים ביותר בדרום איטליה, שם במשך כמה שנים. כבר בגיל 21 ניהל 2 מסעדות קייטרינג. סלווטורה פתח מסעדה באיטליה בשם la banca  שם עבד במשך 8 שנים. המסעדה זכתה למסעדה הטובה בפוליה וזכתה גם לתזכורות במדריכי המישלן. קרלוצ'י זכה פעמיים ברציפות בתחרות השף הצעיר בתחרות ארצית ובתחרות אזורית, הוא מככב בתוכניות טלוויזיה איטלקיות, משמש באירועי שגרירויות בעולם ומשמש כפרזונטור הרשמי של חברת השמן זית האיטלקית PUJJE.

צילום: יחצ

בלו פין בורגר- בורגר טרטר טונה אדומה עם צלפים ולימון , סלט רוקולה ,שקדים וענבים -75 ש''ח

קריספי צ'יקן בורגר – בורגר עוף בציפוי פריך עם פפריקה מעושנת , סלט כרוב ברוטב בייתי , בצל מקורמל – 59 ש''ח

המבורגר טלה – המבורגר שוק וצלעות טלה בגריל , ביצים מקושקשות בעשבי תיבול וארטישוק צלוי ביין לבן – 69 ש''ח

איטאליין ביף בורגר- בורגר בקר מובחר עם רוזמרין ואורגנו, סלט ציקורי צלוי , כרישה צלוייה ועגבניות קונפי – 59 ש''ח

גורגונזולה בורגר- בורגר עגל חלב ופארמג'אנו , סלט תרד בשמן זית ולימון , גבינת גורגונזולה נמסה – 69 ש''ח

פדריקה רוטונדו, מסעדת הספריה:

השפית האיטלקיה פדרירקה רוטונדו הינה בעלת דוכן המבורגרים ובשרים פופלארי במרקטו סנטרלה ברומא. בדוכן שלה נמצאו מגוון המבורגרים, קציצות, קבבים, טרטר אבל גם מיני רוטביף ועבודי בשר אחרים החביבים עליה. פדריקה החלה את עבודתה עם בשרים במטבחים מתמחי בשר שונים בפירנצה ומשם עברה למרקטו סנטרלה שברומא.

צילום: יחצ

red velvet בורגר-  המבורגר בקר בגריל עם טופינג של חזה בקר מפורק ברוטב ברביקיו מעושן , עגבניות ורדיקיו – 65 ש''ח

המבורגר ים תיכוני – בורגר הודו בגריל , '' בייקון '' טלה פריך , איולי חומוס , חסה ,עגבנייה ובצל סגול – 59 ש''ח

דגל איטליה-המבורגר בקר בגריל , פסטו כמו באיטליה , גבינת מוצרלה בוראטה , עגבניו שרי – 69 ש''ח

egg בורגר – המבורגר בקר בגריל , ביצת עין מטוגנת , קרם גבינת פקורינו ופטריות כמהין שחורות , סלט כרוב , עגבניות שמן זית ומלח ים – 69 ש''ח

סלמון בורגר- בורגר סלמון מעושן , לאטקס תפוחי אדמה ,איולי אבוקדו  ,עגבניות , רוקט בשמן זית ומלח ים – 69 ש''ח

דניס חוליאן רודריגז גרסל, מסעדת כפרה בר אנד טאפס :

שף  גרסל הינו איש בשר ושף קובני אשר יוצר ועובד ברומא בימים א לו. גרסל יוצר, נושם וחי בשר. ניסיון העבודה שלו בתחום הבשר החל בחוות גידול בשר Macelleria Savigni משם המשיך להכשרה כקצב בשוק המרכזי בפירנצה למשך כמה שנים. לאחר מכן ניהל את חנות הבשר בשוק סאן לורנצו בפירנצה. היום משמש שף גרסל כבעלים של חברת savigni בשוק המרכזי  ברומא אשר מטפלת בבשר משלב השחיתה ועד עיבודים למנות רבות ומגוונות.

צילום: יחצ

השף יוסי נחמן יארח במסעדת כפרה בר אנד טאפס את השף דניס חוליאן רודריגז גרסל שיגיש את תפריט ההמבוגרים ספיישל הבאים:

המבורגר קרבנורה- המבורגר בקר בגריל עם ספגטי בקרם קרבונרה עם פארמג'יאנו , סלט כרוב ועגבניות מיובשות – 69 ש''ח

המבורגר קארצ'ופי – המבורגר בגריל עם קריספי רוסטביף , קרם ארטישוק , חסה בצל ועגבניה- 75 ש''ח

המבורגר קלאסי – המבורגר בקר בגריל , חסה ,עגבניהה, בצל חמוץ מתוק ובטטות – 59 ש''ח

המבורגר לטיני- בורגר בקר בגריל עם אבוקדו , גבינת צ'דר , חלפיניו , סלט כרוב ,פלפלים קלויים ,וטבאסקו – 65 ש''ח

ועוד.

צילום: יחצ

מסעדת קפאסה, רחוב חיל ההנדסה 1, מתחם ביג, באר שבע. טלפון : 08-6655122

הספריה, רחוב נפחא 25, באר שבע. טלפון : 08-6655120

כפרה בר אנד טאפס, רחב סמילנסקי 23, באר שבע, טלפון: 08-6654854

 
פסטיבל ההמבורגרים יתקיים בתאריכים 26-29 לנובמבר