בימים אלו מתחילה לפלס את דרכה אל עבר בלוטות הטעם של הקהל הבאר שבעי מסעדת בורגרים חדשה שמתהדרת בשם המבטיח "קנזס – בורגר בר פרוע". יצאנו לבדוק האם אכן מדובר בחידוש מרענן ואיך עוד אפשר להפוך את המנה המוכרת למשהו מיוחד. האמת? הופתענו.

את המסעדה מנהל ניר חג'ג', שהוא גם הבעלים שלה, ויחד עם צפריר עבדו ועם השותף השלישי יוסי אבוטבול הם מנהלים בשנים האחרונות את פאב הבלנדר ומסעדת אסייתיקה. על ההחלטה לפתוח את מסעדת ההמבורגר ממש בסמוך לשני העסקים הללו מספר חג'ג': "אז אחרי תקופה בעסקי המסעדנות והאהבה הגדולה והחיבור גם לבאר שבעיים וגם לסטודנטים, הרגשנו צורך לתת מענה נוסף למטבח קליל ובגובה העיניים מצד אחד אבל מצד שני איכותי וטעים. בגלל שכולנו משוגעים על המבורגר החלטנו ללכת על זה, אבל מראש אמרנו שחייבים לעשות פה משהו שונה ולהביא את המנה הזאת לאנשים כמו שהם לא פגשו מעולם".

ניר חג'ג', קנזס-באר שבע. צילום: יחצ

setImageBanner('b192e31f-a615-4773-99c7-01a4dd7b39b6','/dyncontent/2019/9/11/45246763-6774-44b3-9174-29459cab723d.jpg',9000,'',510,80);

ואכן, אחרי שהלכנו וטעמנו גילינו לא מעט טוויסטים מפתיעים וטעימים מאד. אז קודם כל, אם אתם טיפוסים שמרניים יותר תוכלו לבחור בין המבורגר מבשר עסיסי וטרי של אנטריקוט או טלה בגדלים של 200, 300 או 350 גרם שיגיעו עם תוספת לבחירתכם ובנוסף תוכלו לשדרג את המנה עם מגוון תוספות החל מפטריות ובצל מטוגן, דרך פלחי אננס ועד חזה אווז מעושן וכבד אווז. בנוסף, קנזס מציעה לצמחונים ולטבעונים שבינינו המבורגר טבעוני על בסיס פטריות שיודעי דבר הכתירו כמוצלח, אותו גם תוכלו לקבל בספיישלים.

ועם הרבה כבוד לבחירות הקלאסיות, הקסם האמיתי של קנזס קורה לגמרי באותם הספיישלים המוצעים במקום: ה"לאקי לוק" שמגיע עם ממרח זיתים וארטישוק, גוואקמולי ומקלות בטטה, "ג'אנגו" עם טעמים חמצמצים של ממרח לימון כבוש, מלפפון חמוץ, פלפלים קלויים ושום קונפי, "האוכף הלוהט" שמוגש עם ממרח חלפיניו, פלפל חלפיניו ומיקס בצל, פטריות ושום או "קלינט איסטווד" עם ממרח פסטו כמהין אלוהי, עגבניה צלויה וחציל על הגריל. גם כאן המנות מגיעות במגוון גדלים יחד עם תוספת לבחירה.    

המבורגר עסיסי. צילום: יחצ

קשה בהחלט לומר איזו מנה מנצחת וממילא זה כנראה עניין של טעם (אני למשל אוהד שרוף של האוכף הלוהט) אבל בהחלט מדובר בטעמים משוגעים, שונים, מפתיעים ובעיקר מאד מאד טעימים. לאחר תקופת הרצה קצרה הקנזס פעיל כעת למשלוחים וישיבה במקום משעות הצהריים המוקדמות ועד השעה אחת בלילה. ניתן להזמין מהתפריט גם בישיבה בבלנדר.

לסיכום מוסיף חג'ג': "בהחלט לקחנו על עצמינו לעשות פה משהו חדש ולנסות לשדרג ולהפתיע. אנחנו בודקים כל הזמן מתכונים ודברים חדשים ובהחלט צפויים חידושים והפתעות בעתיד. מוזמנים כולם להגיע באהבה, לטעום ולהתמכר!"