צילום: יאיר ולר

בימוי ועריכה: שגיא בשן

פסטיבל האוכל האסיאתי של השף דרור שושן במסעדת קמפאי באר שבע חוזר גם השנה. החל מאתמול, יום ראשון ה-11 נובמבר ועד ה-15 בחודש יוגש תפריט ספיישל,  שיכלול 12 מנות רחוב ושווקים מרחבי המזרח הרחוק שמגיעות מיפן, ויטנאם, תאילנד, סין, אינדונזיה והודו.

את תפריט מנות הספיישל ילווה תפריט אלכוהול המותאם לתפריט הספיישלים. תהיה גם דקורציה שתעטוף את המסעדה באווירה אותנטית.

תפריט מנות הספיישל של פסטיבל street food קמפאי:

ויאטנאם :

צ’יקן נאמס – רול  דפי אורז פריכים במילוי עוף קצוץ עם צ’ילי, ליים, עשבי תיבול ומטבל נוק צ’אם – 36 שקל.

גוי בואוי – סלט פומלה ויאטנמי עם נתחי דג מטוגן, קשיו, נענע, בזיל תאילנדי, בצל סגול וירוק, קריספי שאלוטס ברוטב ליים, סוכר דקלים, צ’ילי ושום – 48 שקל.

יפן : 

צ’יראשי סושי – קוביות סלמון, טונה, אבוקדו וטמאגו על אורז נישיקי מתובל, שבבי נורי, בצל סגול וירוק, שבבי טמפורה ורוטב פונזו – 48 שקל.

אינדונזייה:

שיפודי סאטה אינדונזי – שלושה שיפודוני פרגית במרינדת כורכום טרי, למון גראס, סוכר דקלים וליים עשוי בגריל ומוגש עם רוטב סאטה בוטנים פיקנטי – 38 שקל.

צ'יראשי סושי בקמפאי. צילום: גליה אבירם
צ’יראשי סושי בקמפאי. צילום: גליה אבירם

סין :

מנדרין פנקייקס – מוגשים עם תבשיל בקר שבושל שמונה שעות עם רוטב הויסין פיקנטי, מלפפונים, צ’ילי אדום בוטנים ובצלצלים ירוקים – 54 שקל.

דן-דן נודלס חריףףף! – אטריות עם בקר קצוץ ברוטב צ’ילי סצ’ואני חריף, מחית סומסום קלוי, שמן צ’ילי מתובל, בצל ירוק, בוטנים קצוצים, שום, ג’ינג’ר, ברוקולי ופאק צ’וי – 54 שקל.

תאילנד:

קאנג קייאו – תבשיל נתחי בקר  בקארי ירוק וחלב קוקוס עם חצילונים תאילנדים, פטריות, בזיליקום, קפיר ליים וצ’ילי על אורז יסמין מאודה – 56 שקל.

תאי קריספי פיש – פילה מוסר מטוגן עם רוטב צ’ילי, ליים ותמרהינדי, שום פריך, ג’ינג’ר ועשבים תאיים, קשיו שבור וקריספי שאלוטס מוגש עם אורז מאודה וסלטון עשבי תיבול רענן – 58 שקל.

הודו:

פונג’אבי סמוסה – כיסונים מטוגנים במילוי תפוחי אדמה, אפונה וזרעי חרדל שחור בליווי מטבל קארי קוקוס וכוסברה – 36 שקל.

פאקורה ירקות  – במיה הודית, בטטה, כרובית, תרד מטוגנים במעטפת בלילת קמח חומוס עם מטבל טיקא מסאלה, ויוגורט מתובל – 42 שקל.

משהו מתוק:

זכרונות מקופאנגאן – פניני טפיוקה בקרם קוקוס עשיר, קראמבל פריך, כדורי מלון, מנגו באבלס, רוטב פסיפלורה וצ’יפס קוקוס – 34 שקל.

בננה סטיקס – שיפודי בננה טמפורה עם ציפוי שוקולד קוקוס / קרמל ובוטנים  וגלידת וניל מדגסקר – 32 שקל.


מסעדת קמפאי,

רחוב חיל ההנדסה 1, מתחם ביג, באר שבע

טלפון : 08-6655999