בשבוע שעבר נערכה לראשונה בקבוצת "קמפאי" תחרות ברמנים בהשתתפות 11 נציגים מכל המסעדות ובתי הקפה של הקבוצה.

שלושת השופטים בתחרות שנערכה במסעדת "כפרה" שבעיר העתיקה היו: אסף אבוטבול, בעלים ומנהל תחום האלכוהול בקבוצה "קמפאי", ישראל בן שושן, מנהל מסעדת "כפרה" ואבי אזיזוף, המנהל המקצועי של חטיבת האלכוהול בחברת "טמפו".

שלושת השופטים בוחנים את הברמנים מקרוב | צילומים: ספיר קוסא

setImageBanner('65e785e4-031b-4621-93b3-08d1a53ff839','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80);

המטרה של התחרות הייתה בין השאר לייצר חוויית למידה מקצועית בקרב הברמנים וכן דינמיקה פנימית טובה בין כל עובדי הקבוצה.

בסיום תחרות צמודה שהתקיימה באווירה מדהימה בנוכחות עשרות מעובדי הקבוצה, נקבעו שלושת המקומות הראשונים:

מקום ראשון- דור יובילר עם רוב רוי פאנץ'. דור מבאר שבע הגיע לקבוצה לאחר שעבד בגיגסי. הוא עובד כברמן בקמפאי כ-7 חודשים. המשקה האהוב עליו הוא "רוב רוי." ובקמפאי תמיד ימליץ על הדרינק זאקורו.

הזוכה בתחרות דור יובילר

מקום שני- אופיר ברנדר עם אג'ו. אופיר בן ה-27, במקור מאשדוד ועכשיו מתגורר בבאר שבע. הוא לומד חינוך גופני והוראה ועובד כברמן בקפאסה כבר שנתיים וחצי. הכי אוהב לשתות כוס של וודקה עם לימונדה ורודה וחמוציות. בקפאסה ימליץ על הדרינק "מיורקה".

 אופיר ברנדר סיים שני

מקום שלישי- נבו ברמי עם אוי כפרה שלי. נבו בן ה-23, מתגורר במיתר. הוא הגיע ל"כפרה" לאחר שהיה ברמן בבר הקוקטיילים "ג'אספר 08" באילת. הוא עובד כ-3 חודשים בבר של הכפרה. הדרינק המועדף עליו הוא "אינדסטרי סוואר". בכפרה הוא ימליץ לאורחים על הקוקטייל "קמפרה".

נבו ברמי סיים במקום השלישי

בעתיד ישנה כוונה כי ברמנים של הקבוצה ייצגו אותה בתחרויות ארציות ובינלאומיות. אין ספק שלא רחוק היום שזה יקרה.

רוב רוי פאנץ'. הדרינק המנצח