"למה אנחנו צריכים לטרוף את האוכל שלנו בעשר דקות ולהמשיך בסדר היום כרגיל?" שואל ועונה אליעזר בר שדה יוזם והוגה המושג "סוציו קולינרי, אליעזר ודגנית מביאים לתרבות הבילוי העמוסה שלנו ארוחות שנמשכות אפילו ארבע שעות. בין אם זה משתה שבועי שמארח אנשים מכל הארץ והעולם או אירוע פרטי אנחנו פוגשים סגנון חדש למה שאנחנו רגילים לכנות ארוחה אירוע חגיגה או מסיבה.

צילום: יחצ

מהרמת לחיים בהתחלה ועד לפרידה אחרי ארבע שעות, הסיפורים זורמים והיין מלווה כל מנה מופלאה שיוצאת או מהמטבח של דגנית (שלא מוכנה שיכנו אותה שף) או מהמעשנה של אליעזר (שכן מבקש שיכנו אותו "פיט מסטר") יותר משבעה סוגי בשר ועוד מנות ייחודיות שלא היו מביישות שום שולחן צמחוני או טבעוני "יש היום המון זוגות מעורבים של קרניבור וטבעונית או הפוך" אומרת דגנית. ..."אנחנו מארחים את כולם והסיפור הוא בדגש חברתי ואוכל משובח ולא רק בשר". כחוטב עצים ושואב מים מעיד על עצמו אליעזר הוא מאמין שיש המון סודות בעשן ובבשר וביין והיצרים חוגגים. כשואלים אותו איפה הוא קונה את הבשר הוא מתקן: "צד לא קונה" ומסביר באריכות ובסבלנות איך זה לצוד בשר טוב אפילו בסופר השכונתי. סדנא כבר אמרנו? אז כן לכל דבר יש כינוי במדורת השבט, החל משיטת "בלי סודות", דרך "לחם טעות" "אבוקדו לימוני" ו"אושר בסירות קדאיף אפויות בשום" במדורת השבט כלום לא במקרה הכל מתוכנן ומתוזמן והאוכל לא מחכה לסועדים אף פעם, אז לא לאחר הם מזהירים. מחיר: השתתפות במשתה: 250 ₪ לאדם. בתיאום מראש.

לפרטים והזמנות: 0504224777 אלי.