צילום alpro

מצרכים:

(ל-4 קינוחים אישיים)

 Alpro 4 מעדני קוקוס

setImageBanner('d210d116-5059-4c66-b9a5-4bf30a30f16b','/dyncontent/2019/9/11/d9396b1c-7a47-4f5a-a3a3-6356e22d3c61.jpg',8973,'',510,80);

100 גרם אגוזי מקדמיה או לוז

 כפות סוכר2

50 גרם שוקולד מריר, מגורד

 

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  2. מפזרים אגוזים על תבנית עם נייר אפייה. מפזרים מעל האגוזים סוכר וצולים בתנור עד להזהבה- השחמה של האגוזים. מוציאים מהתנור ומשאירים להצטננות מלאה. מרסקים את האגוזים בעזרת מערוך או פטיש עץ.
  3. מחלקים את שברי האגוזים בין 4 כוסות קינוח. יוצקים מעל האגוזים מעדן Alpro קוקוס לכל כוס. מפזרים שוקולד מגורר. מגישים.