צילום alpro

מצרכים:

(ל-4 קינוחים אישיים)

 Alpro 4 מעדני קוקוס

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6d519ef1-f73e-4c2f-a3be-04f35e73b2f1','/dyncontent/2019/12/22/97dddb2c-b087-4970-a3bc-692db4735b87.jpg',9805,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('6d519ef1-f73e-4c2f-a3be-04f35e73b2f1','/dyncontent/2019/11/28/05956719-662f-411e-b1fb-61618867c3e2.jpg',9610,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('6d519ef1-f73e-4c2f-a3be-04f35e73b2f1','/dyncontent/2020/1/20/470fa316-a806-4e33-b0bb-bb1b5a356e76.jpg',10018,'',510,80,true,43242);},15]]);

100 גרם אגוזי מקדמיה או לוז

 כפות סוכר2

50 גרם שוקולד מריר, מגורד

 

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  2. מפזרים אגוזים על תבנית עם נייר אפייה. מפזרים מעל האגוזים סוכר וצולים בתנור עד להזהבה- השחמה של האגוזים. מוציאים מהתנור ומשאירים להצטננות מלאה. מרסקים את האגוזים בעזרת מערוך או פטיש עץ.
  3. מחלקים את שברי האגוזים בין 4 כוסות קינוח. יוצקים מעל האגוזים מעדן Alpro קוקוס לכל כוס. מפזרים שוקולד מגורר. מגישים.