בראוניז שוקולד וקוקוס

אתמול כשבאו אורחים והגשתי את הבראוניז האלה והייתה תמימות דעים שעם כאלה בראוניז לא אכפת לנו פסח כל השנה...סתם...

מצרכים לבראוניז (תבנית בגודל 20X20):
300 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
90 גרם שמן קוקוס 
3/4 כוס סוכר לבן
3 ביצים L או XL
1/3 כוס קקאו איכותי
1/3 כוס קורנפלור

לשכבת קוקוס:
1 ביצה XL
1/2 כוס סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל איכותית
2 כפות גדושות שמן קוקוס, מומס
2/3 כוס קוקוס לבן

setImageBanner('9567bcc2-3b28-4f04-aaaa-db195af2285d','/dyncontent/2019/11/19/9adac678-7cd6-4dce-9ea5-1aa3ecc2a092.jpg',9488,'',510,80);

לשכבת טראפלס שוקולד:
120 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
1/3 קופסה קרם קוקוס

אופן הכנה:
– בקערה בינונית שמתאימה למיקרו שמים שוקולד ושמן קוקוס וממיסים. מערבבים עד     שנוצר רוטב מבריק.
– מוסיפים סוכר לבן וטורפים.
– מוסיפים ביצים, בכל פעם אחת, וטורפים אחרי כל הוספה.
– מוסיפים קקאו וקורנפלור ומערבבים עד שהם נטמעים בבלילה.
– מעבירים לתבנית בגודל 20X20, משומנת או עם נייר אפייה בתחתית.
– מכינים את שכבות הקוקוס: מערבבים את כל המצרכים בקערה.
– משטחים את הקוקוס על הבראוניז בזהירות, עדיף עם כף, כך שתיווצר לכם שכבה       דקה על הבראוניז. זה בסדר אם זה קצת נמרח אבל נסו לעשות את זה בעדינות         ולאט וזה יסתדר.
– אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 35 דקות או עד שהחלק העליון       של הקוקוס זהוב והשוליים יציבים. מצננים בחוץ.


– מכינים את שכבת הטראפלס: ממיסים בקערה שמתאימה למיקרו את השוקולד           והקרם קוקוס ומערבבים היטב עד שנוצר רוטב חלק.
– שופכים את הגאנש על הקוקוס בתבנית ומיישרים עם סכין או כף.
– מעבירים למקרר לשעתיים ורק אז חותכים לקוביות ומגישים (שומרים במקרר) 

הערה: ניתן בהחלט לוותר על שכבת הטראפלס ואז אפשר לאחסן את הבראוניז בקופסה סגורה (לא להרבה זמן כי הן נחטפות) ולא במקרר. לבחירתכם.