מתכונים לפסח - חרוסת

מצרכים (כמות של כוס מלאה בנפח 240 מ"ל):

250 גרם תמרים (זה יוצא בסביבות 10-11 תמרים. ממליצה על תמרים רכים סוג מג'הול)

חצי כוס שקדים גרוסים

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('60d23545-cdf9-43ac-830d-ac9588083cf5','/dyncontent/2019/12/5/6f7e85f8-c413-44a9-b416-0d7e7c21d126.jpg',9655,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('60d23545-cdf9-43ac-830d-ac9588083cf5','/dyncontent/2019/12/1/968d85a2-2e18-4946-9b99-4093c05093d2.jpg',9625,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('60d23545-cdf9-43ac-830d-ac9588083cf5','/dyncontent/2019/12/3/12d005b8-146c-47dd-94d9-4548addd3423.jpg',9640,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('60d23545-cdf9-43ac-830d-ac9588083cf5','/dyncontent/2019/11/27/40fe7ede-ef79-4dfe-aa98-9385bba8be8e.jpg',9595,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('60d23545-cdf9-43ac-830d-ac9588083cf5','/dyncontent/2019/12/8/490a40ab-5d35-4d73-bdab-fb7c82316d79.gif',9683,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('60d23545-cdf9-43ac-830d-ac9588083cf5','/dyncontent/2019/11/28/05956719-662f-411e-b1fb-61618867c3e2.jpg',9610,'',510,80,true,43242);},15]]);

חצי כוס אגוזים גרוסים

שליש כפית אבקת קינמון

תפוח עץ קלוף חתוך לקוביות

3-6 כפות יין אדום מתוק או תירוש

אופן הכנה:

-מסירים מהתמרים את הגרעינים ושמים במעבד מזון. מוסיפים את יתר החומרים וטוחנים למרקם אחיד. את היין מוסיפים בסוף ובהדרגה לפי המרקם שאוהבים.