צילום נמרוד סונדרס

מרכיבים ל-4 מנות:

600 גרם נתחי פרגית חתוכים לקוביות גדולות

 

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a7c84a0c-71f9-4f07-bf88-2017d62231f5','/dyncontent/2020/3/25/23e55180-e8c1-4bfd-80e5-e6fcb5be4f9b.jpg',10526,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('a7c84a0c-71f9-4f07-bf88-2017d62231f5','/dyncontent/2020/3/15/c0066c06-70a5-4856-8672-cea4c249d60f.jpg',10469,'',510,80,true,43242);},15]]);

למשרה:

1/2 כוס רוטב טריאקי מאסטר שף

½ כוס קרם קוקוס מאסטר שף

4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף

מעט מלח לפי הצורך

שיפודי עץ יפנים קצרים

מעט שמן לצלייה

אורז :

2 כוסות אורז בסמטי מאסטר שף

קרם קוקוס לפי הצורך מאסטר שף

3 שיני שום כתושות

מלח לפי הטעם.

לקישוט:

חופן עשבי תיבול קצוצים/ בצל ירוק

 

אופן ההכנה:

 

  1. מערבבים על כל מרכיבי המשרה, משרים את קוביות הפרגית למשך 4 שעות לפחות (אפשר ללילה.)
  2. מכינים את האורז לפי הוראות היצרן, אלא שמחליפים חצי מכמות המים בקרם קוקוס, מתבלים במלח ומוסיפים שום כתוש.
  3. משפדים את הפרגית על שיפודי העץ.
  4. צולים את השיפודים על מחבת פסים כבדה, גריל או פלנצ׳ה במשך כ3 דקות מכל צד עד שמוכן.
  5. מסדרים אורז על צלחת ההגשה, מעל מניחים את השיפודים, מזליפים כמה טיפות שמן סומסום, מקשטים בג'ינג'ר כבוש ובצל ירוק ומגישים.

 

בתאבון!

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]