צילום אסף הלוי

מרכיבים ל-6 מנות:

650 גר' צוואר טרי

350 גר' שפונדרה  טרי

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a11e297a-0869-43a8-b7aa-1cc8a59ecf7a','/dyncontent/2019/9/22/87a39669-c1de-48f2-9ba5-72c9f9701899.jpg',9126,'',510,80,true);},15],[function() {setImageBanner('a11e297a-0869-43a8-b7aa-1cc8a59ecf7a','/dyncontent/2019/9/11/d9396b1c-7a47-4f5a-a3a3-6356e22d3c61.jpg',8973,'',510,80,true);},15]]);

טוחנים את שני הבשרים ביחד, רצוי בטחינה גסה.

1 כף מלח דק

1/2 כפית פלפל שחור דק

 

אופן ההכנה:

מערבבים  את הבשר עם התבלינים, ולשים היטב במשך, לפחות 5 דקות.

יוצרים מכל הכמות 6-8 כדורים, ומעצבים אותם לקציצה אחידה בעובי של כ-1 ס"מ.

נותנים לקציצות "לנוח" במקרר לפחות שעתיים.

מכינים על מחבת חמה מאד, או על המנגל. עד לצלייה הנכונה שתרצו.

מומלץ להגיש עם תוספות לפי הטעם, כגון: גבינה צהובה אמנטל, גבינת צ'דר, בייקון, מלפפון חמוץ, ספייסי מיונז, קטשופ, חרדל, וירקות טריים.