צילום אסף הלוי

מרכיבים ל-6 מנות:

650 גר' צוואר טרי

350 גר' שפונדרה  טרי

setImageBanner('5692e389-8443-4be9-af43-9f6581349fcf','/dyncontent/2019/11/19/9adac678-7cd6-4dce-9ea5-1aa3ecc2a092.jpg',9488,'',510,80);

טוחנים את שני הבשרים ביחד, רצוי בטחינה גסה.

1 כף מלח דק

1/2 כפית פלפל שחור דק

 

אופן ההכנה:

מערבבים  את הבשר עם התבלינים, ולשים היטב במשך, לפחות 5 דקות.

יוצרים מכל הכמות 6-8 כדורים, ומעצבים אותם לקציצה אחידה בעובי של כ-1 ס"מ.

נותנים לקציצות "לנוח" במקרר לפחות שעתיים.

מכינים על מחבת חמה מאד, או על המנגל. עד לצלייה הנכונה שתרצו.

מומלץ להגיש עם תוספות לפי הטעם, כגון: גבינה צהובה אמנטל, גבינת צ'דר, בייקון, מלפפון חמוץ, ספייסי מיונז, קטשופ, חרדל, וירקות טריים.