מצרכים עבור 4 מנות אישיות :

 

1 מיכל גבינת שמנת

setImageBanner('692292e2-72ea-41fd-94f5-f3e41dca6d81','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80);

1 חבילה סלמון מעושן

1 בצל סגול חתוך לחצאי חישוקים

חישוקי מלפפון 1 ירוק –

כמה ענפי שמיר קצוץ

צלפים

פלפל גרוס

מלח גס

רבעים של לימון

 צילום גלי איתן

אופן הכנה:

 

יש לסדר את הצנימים העגולים בצלחת הגשה.

למרוח על גבי הצנימים או לזלף גבינת שמנת. להניח מעל עוד יחידה מהצנימים העגולים, וגם מעליה למרוח או לזלף גבינת שמנת.  לסדר בצורה יפה על הגבינה  פרוסות של סלמון מעושן, מלפפון ירוק, צלפים, בצל ושמיר. ולהגיש עם לימון בצד.

 

מתכון : עדי דב.

 

בתאבון!