צילום אסף לוי

קוקטייל משקה אוזו פלומרי

 

אופן ההכנה:

setImageBanner('5d333d0d-6693-45af-bfba-6ca3ab3ce27e','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80);

  • 50 מ"ל אוזו פלומארי
  • חצי לימון חתוך ל- 4
  • 2 כפות מלאות של דובדבן חמוץ חתוך
  • מקל קינמון לקישוט

 

יש להוסיף את הדובדבן והלימון החתוך לשייקר ולמעוך עד שמיץ הפרי משתחרר. לאחר מכן, להוסיף את האוזו ולשקשק באופן נמרץ. את כל התוכן מוזגים לכוס מלאה בקוביות קרח ומקשטים במקל הקינמון