מתכון ל-20 לביבות

מצרכים:

8 תפוחי אדמה בינוניים

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2ea9695d-8db8-46b1-8bb3-685d8e53d58a','/dyncontent/2019/12/8/490a40ab-5d35-4d73-bdab-fb7c82316d79.gif',9683,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('2ea9695d-8db8-46b1-8bb3-685d8e53d58a','/dyncontent/2019/12/11/c8d7f294-0fb9-480b-8466-8fb8e6772546.jpg',9732,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('2ea9695d-8db8-46b1-8bb3-685d8e53d58a','/dyncontent/2019/11/27/40fe7ede-ef79-4dfe-aa98-9385bba8be8e.jpg',9595,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('2ea9695d-8db8-46b1-8bb3-685d8e53d58a','/dyncontent/2019/11/28/05956719-662f-411e-b1fb-61618867c3e2.jpg',9610,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('2ea9695d-8db8-46b1-8bb3-685d8e53d58a','/dyncontent/2019/12/1/968d85a2-2e18-4946-9b99-4093c05093d2.jpg',9625,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('2ea9695d-8db8-46b1-8bb3-685d8e53d58a','/dyncontent/2019/12/5/6f7e85f8-c413-44a9-b416-0d7e7c21d126.jpg',9655,'',510,80,true,43242);},15]]);

3 ביצים

1 כוס קמח

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל

שמן זית לטיגון ובישול

 

אופן הכנה:

  • מגררים בפומפיה את תפוחי האדמה.
  • מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.
  • יוצרים כדורים מהתערובת ומשטחים (מועכים מעט בכדי שיצאו הנוזלים).
  • מטגנים בשמן משני הצדדים, עד שהלביבות מזהיבות.
  • מניחים על נייר סופג ומגישים חם.

 

טיפ:

ניתן לגרר לתערובת תפוחי אדמה גם קישואים/ בצל/ פלפל חריף/ מעט בטטה, על פי טעמכם כמובן.

ניתן להוסיף לתערובת גם גבינה מלוחה או גבינת עיזים.

 חג שמח ובתיאבון!!!