צילום רונן מנגן

 

קבב עראייס – 8 מנות.

 

setImageBanner('40d4edc1-5c81-40cc-8fd8-94034485fa37','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80);

 4 פיתות טריות חצויות

1  חבילה 600 גרם קבב רומני של "מזרע" מופשר

4  כפות שמן זית איטלקי משובח צ'ריו

1 כף תערובת זעתר

 

להגשה:

צזיקי או טחינה

מלהיטים גריל פחמים או מחבת גריל.

מפרקים את הקבבים לפירורים גסים וממלאים בהם את חצאי הפיתות.

משמנים את הפיתות מבחוץ ומתבלים היטב  בזעתר.

צולים כל מחצית פיתה כ-5 דקות מכל צד עד שהיא מקבלת סימני חריכה מבחוץ והבשר עשוי לדרגת מדיום.

 יש להגיש לצד  צזיקי או טחינה.

חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם. חולקת מתכון לארוחה בפארק או בבית להכנה קלה - קבב עראייס. מתוך ספר המתכונים חגיגה של אוכל טוב – ניתן להשיג בסניפי רשת טיב טעם בעלות של 49 ₪.