מצרכים לבצק:

2 כוסות קמח לבן

setImageBanner('c6c5fdfc-de67-4e5f-acaf-29605726e5b6','/dyncontent/2019/11/19/9adac678-7cd6-4dce-9ea5-1aa3ecc2a092.jpg',9488,'',510,80);

200 גרם חמאה

3/4 כוס סוכר

10 גרם אבקת אפייה

1 חלמון ביצה

2-3 כפיות אבקת אינסטנט פודינג וניל

4 כפות שמנת מתוקה

 

מצרכים נוספים:

200 גרם יוגורט בטעם תות או בננה

קופסת שימורים של קוביות אננס

3 קיווים מקולפים ופרוסים

תפוז אחד, מחולק לפלחים

2 בננות מחולקות לפרוסות דקות, שנטבלו במעט מיץ לימון (כדי למנוע השחרה)

חופן דובדבנים חצויים

שלוש כוסות תותים פרוסים

 

אופן ההכנה:

ערבבו את כל המצרכים לבצק וצננו במקרר כחצי שעה.

רדדו את הבצק לעובי של פחות מס"מ, והניחו בתבנית עגולה.

הכניסו את הבצק לתנור בחום בינוני, עד שהוא מזהיב בדפנות.

צננו את העוגה, ומרחו מעליה את היוגורט.

סדרו את הפירות על גבי העוגה בצורה מעגלית.

צננו את העוגה לפחות לשעה, ושמרו במקרר.