מתכון לסופגניות ממולאות גבינה
ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('577163b5-c570-4bd2-9a04-456bb3194af8','/dyncontent/2019/11/28/05956719-662f-411e-b1fb-61618867c3e2.jpg',9610,'',525,78,true,43241);},15],[function() {setImageBanner('577163b5-c570-4bd2-9a04-456bb3194af8','/dyncontent/2019/12/11/c8d7f294-0fb9-480b-8466-8fb8e6772546.jpg',9732,'',525,78,true,43241);},15],[function() {setImageBanner('577163b5-c570-4bd2-9a04-456bb3194af8','/dyncontent/2019/12/5/6f7e85f8-c413-44a9-b416-0d7e7c21d126.jpg',9655,'',525,78,true,43241);},15],[function() {setImageBanner('577163b5-c570-4bd2-9a04-456bb3194af8','/dyncontent/2019/11/27/40fe7ede-ef79-4dfe-aa98-9385bba8be8e.jpg',9595,'',525,78,true,43241);},15],[function() {setImageBanner('577163b5-c570-4bd2-9a04-456bb3194af8','/dyncontent/2019/12/1/968d85a2-2e18-4946-9b99-4093c05093d2.jpg',9625,'',525,78,true,43241);},15],[function() {setImageBanner('577163b5-c570-4bd2-9a04-456bb3194af8','/dyncontent/2019/12/8/490a40ab-5d35-4d73-bdab-fb7c82316d79.gif',9683,'',525,78,true,43241);},15]]);
מתכון באדיבות מחלבת צאלה חוות משק צאן, ליד מושב עין הבשור
מצרכים: 1 ק"ג קמח, 50 גר' שמרים טריים, חצי כוס סוכר, 3 ביצים , קורט מלח, עשבי תיבול – לפי טעם (טימין, אורגנו, בזיליקום), 100 מ"ל שמן זית (אפשר להחליף בחמאה) ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b76b656b-1a12-4c40-8517-f418b750b92f','/dyncontent/2019/12/11/c8d7f294-0fb9-480b-8466-8fb8e6772546.jpg',9732,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('b76b656b-1a12-4c40-8517-f418b750b92f','/dyncontent/2019/11/28/05956719-662f-411e-b1fb-61618867c3e2.jpg',9610,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('b76b656b-1a12-4c40-8517-f418b750b92f','/dyncontent/2019/11/27/40fe7ede-ef79-4dfe-aa98-9385bba8be8e.jpg',9595,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('b76b656b-1a12-4c40-8517-f418b750b92f','/dyncontent/2019/12/1/968d85a2-2e18-4946-9b99-4093c05093d2.jpg',9625,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('b76b656b-1a12-4c40-8517-f418b750b92f','/dyncontent/2019/12/5/6f7e85f8-c413-44a9-b416-0d7e7c21d126.jpg',9655,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('b76b656b-1a12-4c40-8517-f418b750b92f','/dyncontent/2019/12/8/490a40ab-5d35-4d73-bdab-fb7c82316d79.gif',9683,'',510,80,true,43242);},15]]);אפשרויות למלית: קוביית ברי בשלה, או פטה מגוררת בתוספת פסטו, קשקבל מגורר ומטבל עגבניות מיובשות אופן ההכנה: מערבבים עם מיקסר בקערה – חלב, שמרים, סוכר, עד להמסה. מוסיפים קמח, ביצים, עשבי תיבול, במשך 5 דקות. מוסיפים שמן זית או חמאה. מוסיפים מלח ולשים עד ליצירת בצק חלק וגמיש. מניחים על תבנית משומנת להתפחה (עד להכפלת הגודל) מחממים סיר שמן ל-150 מעלות ומטגנים את הסופגניות 2 דקות מכל צד עד לקבלת צבע זהוב. מעבירים למסננת. שתי אפשרויות למילוי – להתכת הגבינה – יצירת גומחה בבצק לפני ההתפחה והטיגון והכנסת המילוי . אפשרות נוספת – לאחר טיגון הסופגנייה, יצירת חור בסופגנייה והכנסת המילוי כאשר הסופגנייה חמה. בתיאבון...
ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a62dfed3-1665-4dc4-a626-7e156c3ee51d','/dyncontent/2019/12/1/968d85a2-2e18-4946-9b99-4093c05093d2.jpg',9625,'',525,78,true,43243);},15],[function() {setImageBanner('a62dfed3-1665-4dc4-a626-7e156c3ee51d','/dyncontent/2019/11/28/05956719-662f-411e-b1fb-61618867c3e2.jpg',9610,'',525,78,true,43243);},15],[function() {setImageBanner('a62dfed3-1665-4dc4-a626-7e156c3ee51d','/dyncontent/2019/11/27/40fe7ede-ef79-4dfe-aa98-9385bba8be8e.jpg',9595,'',525,78,true,43243);},15],[function() {setImageBanner('a62dfed3-1665-4dc4-a626-7e156c3ee51d','/dyncontent/2019/12/11/c8d7f294-0fb9-480b-8466-8fb8e6772546.jpg',9732,'',525,78,true,43243);},15],[function() {setImageBanner('a62dfed3-1665-4dc4-a626-7e156c3ee51d','/dyncontent/2019/12/5/6f7e85f8-c413-44a9-b416-0d7e7c21d126.jpg',9655,'',525,78,true,43243);},15],[function() {setImageBanner('a62dfed3-1665-4dc4-a626-7e156c3ee51d','/dyncontent/2019/12/8/490a40ab-5d35-4d73-bdab-fb7c82316d79.gif',9683,'',525,78,true,43243);},15]]);
|
|
|
|