צילום יחצ

מרכיבים: (12 מנות) :

400 גרם עלי תרד טריים

2 ביצים

setImageBanner('fcf672be-651c-457c-8eb8-957684a5d2e9','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80);

2 כפות קמח תופח

2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה פורמולה 1 בטעם וניל

1/2 כפית מלח

 

הוראות הכנה:

לחלוט את העלים במסננת מעל מים רותחים כמה דקות עד שכולם נראים נבולים.

לסחוט את התרד.

להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ולטחון קצת עד שמתקבלת בלילה אחידה.

לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.

 

טיפ: הכי כיף לאכול עם לימון סחוט מעל.

 

המתכון  באדיבות הרבלייף