צילום אפיק גבאי

חומרים ל-6 מאפים גדולים או ל-12 קטנים:

‏1½ כוסות פחות כף (200 גרם) קמח תופח

‏1 כפית מלח

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6808c573-72ec-4f0b-8590-fdfbd40480b3','/dyncontent/2020/3/15/c0066c06-70a5-4856-8672-cea4c249d60f.jpg',10469,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('6808c573-72ec-4f0b-8590-fdfbd40480b3','/dyncontent/2020/3/17/bf6083d1-8a07-4b40-b050-1511b7e05b55.gif',10478,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('6808c573-72ec-4f0b-8590-fdfbd40480b3','/dyncontent/2020/3/25/23e55180-e8c1-4bfd-80e5-e6fcb5be4f9b.jpg',10526,'',510,80,true,43242);},15]]);

‏1 כפית אורגנו יבש

‏1/2 כוס גרעיני תירס

‏120 גרם גבינת צ'דר של Ford Farm מגוררת

‏2 ביצים

‏1 צנצנת מטבל פלפלים צלויים של Polly

‏1 כוס (240 מ"ל) חלב

לשימון התבנית:

שמן זית של Cirio

‏ מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים את השקעים של תבנית מאפינס בשמן זית.

‏ מערבבים את החומרים היבשים עם תירס וגבינת צ'דר בקערה.

‏ טורפים ביצים עם מטבל פלפלים וחלב, מוסיפים לתערובת ומערבבים. יוצקים לשקעים עד 2/3 הנפח.

‏אופים 25-20 דקות עד שהמאפינס זהובים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש עם פירורים לחים.

בתאבון....

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]