Shutterstock

ובנוסף, חולקת מתכון עשיר וייחודי, לאוזני המן עם מגוון מילויים לבחירה כמו: שוקולד, תמרים, חלווה, פרג ועוד.

 

מתכון לאוזני המן:

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6b1e3c98-1099-4767-b7f1-762422cb2dae','/dyncontent/2020/1/29/9fa32db1-0895-475b-ad33-fbf563acb6cd.jpg',10082,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('6b1e3c98-1099-4767-b7f1-762422cb2dae','/dyncontent/2020/2/18/2bc42f5b-2b86-4386-b3d4-e8cda5bb3f45.jpg',10222,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('6b1e3c98-1099-4767-b7f1-762422cb2dae','/dyncontent/2019/12/22/97dddb2c-b087-4970-a3bc-692db4735b87.jpg',9805,'',510,80,true,43242);},15]]);

 

חומרים לבצק:

 

420 ג קמח לבן

200 ג חמאה רכה בטמפרטורת החדר

120 ג אבקת סוכר

1 ביצה גודל L

1 חלמון

1 כפית תמצית וניל אמיתית

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

 

הכנת הבצק:

מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה 2-3 דקות במהירות בינונית עד לקבלת

בצק אחיד וחלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.

 

עיצוב ומילוי: מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעלה בעובי חצי סנטימטר. קורצים עיגולים בקוטר של 8 ס" מ, מניחים כפית מילוי שאוהבים(שוקולד, תמרים, חלבה או פרג) במרכז כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית ומהדקים.

 

אפיה:

מניחים בתבנית מרופדת עם נייר אפיה במרווחים של 2 סמ.

אופים כ 15 דקות עד הזהבה.

מצננים היטב וזורים אבקת סוכר בנדיבות. ניתן לאחסן בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.

 

מחיר: ליחידה 4 ₪ , מחיר: ל- 3 יחידות: 10 ₪ למארז של 100  גרם 12 ₪

 

חג פורים שמח ובתאבון.