סלטה בטטה- צילום חיים יוסף

סלט בטטה:

2 יח בטטה

150 גר' גבינת פטה 5%

setImageBanner('0072f2e9-a5bc-4a30-80a3-b95781f1f9b4','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80);

חופן אגוזי מלך

 

מרכיבים- לבסיס הסלט:

מיקס חסות

גזר

כרוב לבן

כרוב סגול

מלפפון ירוק

עגבניות שרי

 

רוטב לסלט:

*ניתן לקנות רוטב ויניגרט הדרים מוכן

רבע כוס שמן זית

חצי כפית מלח

רבע כוס מיץ תפוזים

כפית חרדל גרגירים

2 כפות סילאן

 

 

אופן הכנה:

  1. חותכים בטטה אחת קטנה לקוביות ומכניסים לתנור עד שמתרככות
  2. בעזרת קולפן מגלפים רצועות בטטה דקות - לאורך
  3. מחממים שמן בסיר וזורקים פנימה את רצועות הבטטה- טיגון קל עד להזהבה (ציפס בטטה)
  4. חותכים גס את כל הירקות ומערבבים בקערה
  5. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ביחד ושופכים על הירקות החתוכים
  6. מפזרים את קוביות הבטטה על הסלט
  7. מגרדים בפומפייה גבינת פטה מעל הכל
  8. מניחים בערימה במרכז הסלט את הצ'יפס בטטה
  9. מפזרים שברי אגוזי מלך מעל הכל

 

 

 

בתאבון....