מרק עגבניות עם אורז להכנת כ-5 ליטר

1 בצל גדול קצוץ דק

1 גבעולים גדולים של סלרי אמריקאי, קצוץ

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('57ac99ca-c038-451a-b14c-ec187c6d2c14','/dyncontent/2020/3/15/c0066c06-70a5-4856-8672-cea4c249d60f.jpg',10469,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('57ac99ca-c038-451a-b14c-ec187c6d2c14','/dyncontent/2020/3/25/23e55180-e8c1-4bfd-80e5-e6fcb5be4f9b.jpg',10526,'',510,80,true,43242);},15]]);

1 גזרים גדולים מקולפים וקצוצים דק

0.5  כף מטבח שום כתוש

1  קופסאות עגבניות תמר מקולפות, מרוסקות

2 ליטר מים

40 גרם אבקת מרק עגבניות

אבקת מרק עוף, לפי הטעם

מלח, סוכר, פלפל שחור גרוס

100 גרם אורז

 

אופן ההכנה

לטגן את ירקות השורש בשמן מעורב עם השום

להוסיף את יתרת הרכיבים פרט לאורז.

לבשל כחצי שעה תוך ערבוב, לתקן טעמים ולקראת סוף הבישול להוסיף את האורז

 

בתאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]