צילום שני הלוי

 מרכיבים למאפה עגול גדול:

1 חבילה בצק עלים פרווה

24 נקניקיות מיני

setImageBanner('34ddaedf-c544-4c7e-bd22-28b9ba95b083','/dyncontent/2019/11/19/9adac678-7cd6-4dce-9ea5-1aa3ecc2a092.jpg',9488,'',510,80);

2 כפות חרדל דיז'ון מאסטר שף

1/4 כוס מיונז מאסטר שף

 

ציפוי:

1 ביצה

שומשום

שומשום שחור

 

הגשה:

ספייסי מיונז מאסטר שף  או רוטב צ'ילי מאסטר שף

 

 

אופן הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. משטחים את הבצק על משטח העבודה ובעזרת גלגלת פיצה חותכים ל-2 ריבועים. חותכים כל ריבוע ל-2 חלקים, וכל חלק באלכסון ל-2 משולשים. סה"כ מתקבלים 8 משולשים גדולים. חותכים כל משולש גדול ל-3 משולשים דקים.
  3. מברישים את משולשי הבצק בחרדל ומיונז, מניחים בקצה הרחב חתיכת נקניקייה ומגלגלים אותה בבצק.
  4. מסדרים את הנקניקיות העטופות על גבי התבנית בעיגול, מברישים את המאפה בביצה טרופה, מפזרים מעל את שני סוגי השומשום ואופים בין 15 ל-20 דקות, או עד להזהבה יפה.
  5. מגישים עם ספייסי מיונז או רוטב צ'ילי בקערה שבמרכז המאפה.

 

בתאבון!!