צילום חן שושן

מצרכים (ל-2 מנות):

120 מ"ל ג'יין מסוג בומביי

50 מ"ל ליקר סנט ג'רמיין

setImageBanner('6cbc940b-ec84-408f-8dd0-82d1b9d26f80','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80);

60 מ"ל מיץ לימון סחוט

20 מ"ל מי סוכר

1/2 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

10 עלי בזיליקום

 

אופן ההכנה:

  1. לתוך שייקר מוזגים את הג'יין, הליקר, מיץ הלימון ומי הסוכר. מוסיפים את חצי האבוקדו ומערבבים במספר פולסים.
  2. קורעים את עלי הבזיליקום ומכניסים פנימה. מערבים פעם נוספת.
  3. מוזגים את המשקה לשתי כוסות מרטיני או כוסות גבוהות אחרות.
  4. ניתן לקשט את קצה הכוסות עם קוביית אבוקדו שרופה קלות בברנר.