צילום נמרוד סונדרס

 

מצרכים :

1 קוסקוס מאסטר שף

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6946d2ac-68f0-4979-8371-83b30ff26f04','/dyncontent/2020/1/29/9fa32db1-0895-475b-ad33-fbf563acb6cd.jpg',10082,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('6946d2ac-68f0-4979-8371-83b30ff26f04','/dyncontent/2019/12/22/97dddb2c-b087-4970-a3bc-692db4735b87.jpg',9805,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('6946d2ac-68f0-4979-8371-83b30ff26f04','/dyncontent/2020/2/18/2bc42f5b-2b86-4386-b3d4-e8cda5bb3f45.jpg',10222,'',510,80,true,43242);},15]]);

2 כוסות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק, כוסברה)

1 חבילה מיקסלט חמוציות מאסטר שף

½ כוס טחינה גולמית

¾ כוס מים קרים

2 שיני שום כתושות

2 כפות מיץ  לימון

מלח לפי הטעם

 

להגשה:

1-2 כפות מיץ לימון מאסטר שף ( לפי הטעם)

1-2 כפות שמן זית ( לפי הטעם)

 

אופן הכנה :

בישול קוסקוס לפי הוראות באריזה ומצננים לחלוטין.

בקערה עמוקה מערבבים קוסקוס מצונן, עשבי תיבול ותערובת מיקסלט חמוציות.

טחינה: מערבבים היטב טחינה גולמית, מים קרים, שום כתוש, מיץ לימון ומלח ומתבלים לפי הטעם

מסדרים את הסלט בקערת הגשה וזולפים מעל רוטב טחינה, מיץ לימון ושמן זית.

 

בתאבון וחג שמח!