צילום דניאל לילה

אוזן המן מונייר מתוקה- בצק פריך וניל במילוי פרג-25 יח'

 

לבצק:

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f7ebfff1-edb2-4a21-9743-891f9ff2ccd4','/dyncontent/2020/3/15/c0066c06-70a5-4856-8672-cea4c249d60f.jpg',10469,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('f7ebfff1-edb2-4a21-9743-891f9ff2ccd4','/dyncontent/2020/3/25/23e55180-e8c1-4bfd-80e5-e6fcb5be4f9b.jpg',10526,'',510,80,true,43242);},15]]);

150 ג' חמאה רכה

100 ג' א. סוכר

50 ג' שקד טחון

50 ג' ביצים

3 ג' מלח

200 ג' קמח

4 ג' אבקת אפיה

10 ג' פרג

 

אופן הכנת הבצק:

לערבב בוו לישה את החמאה ואבקת הסוכר, להוסיף את השקדים הטחונים ואת הביצים בהדרגה, להוסיף את הפרג.

לבסוף להוסיף מלח, א. אפיה וקמחים

לקרר את הבצק

לרדד ולקרוץ בגודל הרצוי

 

למלית פרג:

1 ל' מים

1 ק"ג סוכר

300  ג' דבש

400 ג' חמאה

1 ק"ג פרג

גרידת לימון

 

אופן הכנת המלית:

להרתיח בסיר את כל החומרים יחד ולבשל בכדי לפתוח את הפרג

אוזן המן מונייר מלוחה- בצק פריך תרד במילוי זוקיני, נענע וגבינות-30 יח'

 

לבצק:

300 ג' קמח

200 ג' חמאה קרה

65 ג' מים

4 ג' מלח

10 ג' סוכר

100 ג' תרד קפוא

 

אופן הכנת הבצק:

לערבב בוו לישה את הקמח והחמאה עד פירורים גדולים

להוסיף מים, סוכר, מלח ולהמשיך ללוש עד קבלת מרקם אחיד

מסיימים את לישת הבצק ידנית

מקררים לילה במקרר

מרדדים לעובי הרצוי ומחזירים למקרר לעוד שעה

קורצים בגודל הרצוי

 

למלית זוקיני:

25 ג' זוקיני צלוי

40 ג' קרם שום

5 ג' גבינת פטה מתפוררת

10 ג' נענע

גרידת לימון

קורט מלח

קורט פלפל

 

אופן הכנת המלית:

לאחר צליית הזוקיני להשאיר בקירור עד טמפרטורת החדר

לאחר מכן לערבב את כל המרכיבים יחד עם הזוקיני

 

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]