depositephoto

רכיבים‭:‬

5-6‭ ‬כרעיים‭ ‬עוף‭/‬10-8‭ ‬שוקיים‭ ‬עוף‭ ‬

2‭ ‬תפוזים‭ ‬חתוכים‭ ‬

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('79528b70-f840-48a3-9b83-3c9e12f5c977','/dyncontent/2020/1/20/470fa316-a806-4e33-b0bb-bb1b5a356e76.jpg',10018,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('79528b70-f840-48a3-9b83-3c9e12f5c977','/dyncontent/2019/12/22/97dddb2c-b087-4970-a3bc-692db4735b87.jpg',9805,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('79528b70-f840-48a3-9b83-3c9e12f5c977','/dyncontent/2019/11/28/05956719-662f-411e-b1fb-61618867c3e2.jpg',9610,'',510,80,true,43242);},15]]);

3/4‭ ‬כוס‭ ‬מייפל‭ ‬

כף‭ ‬גינגר‭ ‬מגורד‭ ‬

חצי‭ ‬כוס‭ ‬מיץ‭ ‬תפוזים‭ ‬סחוט‭ ‬

ראש‭ ‬שום‭ ‬טרי‭ ‬חתוך‭ ‬

מלח

פלפל

לקישוט‭: ‬חמוציות‭ ‬

 

אופן‭ ‬ההכנה‭ : ‬

1‭.‬מכניסים‭ ‬לקערה‭ ‬את‭ ‬הכרעיים‭/ ‬שוקיים‭ ,‬מייפל‭, ‬מיץ‭ ‬תפוזים‭, ‬תפוזים‭ ‬חתוכים‭, ‬שום‭ ‬חתוך‭, ‬גינגר‭ ‬מגורד‭, ‬2‭ ‬גבעולי‭ ‬טימין‭  ‬מלח‭ ‬ופלפל‭ ‬לפי‭ ‬הטעם‭.  ‬ומשרים‭ ‬את‭ ‬העוף‭ ‬במרינדה‭ ‬במשך‭ ‬שעתיים‭ ‬במקרר‭.‬

2‭.‬מסדרים‭ ‬בתבנית‭ ‬את‭ ‬העוף‭ ‬כשהעור‭ ‬כלפי‭ ‬מעלה‭ ‬ויוצקים‭ ‬את‭ ‬המרינדה‭ ‬מעל‭ ‬העוף‭.‬

 

3‭.‬מכניסים‭ ‬את‭ ‬התבנית‭ ‬לתנור‭ ‬שחומן‭ ‬מראש‭ ‬ל180‭ ‬מעלות‭ ‬ל50‭ ‬דקות‭ ‬

4לפני‭ ‬ההגשה‭ ‬מקשטים‭ ‬בחמוציות

 חנות המפעל א.ת. עד הלום רח' טופז 1