צילום נמרוד סונדרס

רשימת חומרים לכ-20 כדורים:

3 כוסות אורז בסמטי לבן מבושל של מאסטר שף

150 גרם גבינת פרמזן מגוררת

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('24dd3dfb-fa20-4e7b-b153-8cae8e469b15','/dyncontent/2019/12/8/490a40ab-5d35-4d73-bdab-fb7c82316d79.gif',9683,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('24dd3dfb-fa20-4e7b-b153-8cae8e469b15','/dyncontent/2019/12/11/c8d7f294-0fb9-480b-8466-8fb8e6772546.jpg',9732,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('24dd3dfb-fa20-4e7b-b153-8cae8e469b15','/dyncontent/2019/11/28/05956719-662f-411e-b1fb-61618867c3e2.jpg',9610,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('24dd3dfb-fa20-4e7b-b153-8cae8e469b15','/dyncontent/2019/11/27/40fe7ede-ef79-4dfe-aa98-9385bba8be8e.jpg',9595,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('24dd3dfb-fa20-4e7b-b153-8cae8e469b15','/dyncontent/2019/12/5/6f7e85f8-c413-44a9-b416-0d7e7c21d126.jpg',9655,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('24dd3dfb-fa20-4e7b-b153-8cae8e469b15','/dyncontent/2019/12/1/968d85a2-2e18-4946-9b99-4093c05093d2.jpg',9625,'',510,80,true,43242);},15]]);

150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

צרור פטרוזיליה קצוצה

2 כפות רסק עגבניות של מאסטר שף

מלח

פלפל

ביצה

קמח

 

לטיגון:

3 ביצים

פירורי לחם מוזהבים של מאסטר שף

שמן לטיגון

 

מטבל להגשה:

1 כף ממרח עגבניות מיובשות של מאסטר שף

1 כף ממחר פסטו של מאסטר שף

¼ כוס שמן זית

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים היטב בעזרת הידיים את האורז עם הביצה, הקמח, הגבינות, הפטרוזיליה ורסק העגבניות. מתבלים במלח ופלפל.
  2. יוצרים מתערובת האורז והגבינות כדורים בגודל פינג פונג ומצפים כמו שניצל, טובלים ראשית בביצה ואז בפירורי הלחם. חוזרים על פעולת הציפוי פעם נוספת .
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הכדורים עד הזהבה.
  4. מסדרים בצלחת הגשה, מערבבים את כל מרכיבי המטבל ומגישים.

 

 

חג אורים שמח!