היום (שני) מציינים בארץ את חג הט"ו בשבט, הלא הוא החג בו נהוג לאכול מפירות העץ של ארץ ישראל. לכן, במיוחד לכבוד החג, הבאנו לכם ב'באר שבע נט' את המתכון המנצח של ליזט מלהבים, לרולדת תמרים ואגוזים שמכינים בקלי קלות. קינוח מתוק ובריא!

רכיבים:

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('351fadc0-cb23-4919-9199-f6157760e0df','/dyncontent/2020/3/15/c0066c06-70a5-4856-8672-cea4c249d60f.jpg',10469,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('351fadc0-cb23-4919-9199-f6157760e0df','/dyncontent/2020/3/25/23e55180-e8c1-4bfd-80e5-e6fcb5be4f9b.jpg',10526,'',510,80,true,43242);},15]]);

100 גרם אגוזים

100 גרם שקדים קלויים ללא מלח

100 גרם אגוזי לוז קלויים

1 חבילת תמרים מגולענים

רבע כוס מיץ תפוזים

 צילום פרטי

אופן הכנה

טוחנים את התמרים עם רבע כוס מיץ תפוזים

שוברים אם האגוזים והשקדים לחתיכות גסות

מערבבים את התמרים ושברי הפיצוחים יחד בקערה

מהתערובת יוצרים רולדות, גליל ארוך וצר, באורך הרצוי (ניתן להיעזר בניחלון נצמד ליצירת הגליל).

עוטפים בנייר כסף ושמים במקפיא עד ההגשה

 

חג ט"ו בשבט שמח!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]