חנוכה בפתח - מתכון לסופגניות ביס בריאות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f93e7b22-d5f5-4cca-a61f-5240a18a5e10','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('f93e7b22-d5f5-4cca-a61f-5240a18a5e10','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7]]);})

סופגניות ביס מועשרות בחלבון במילוי ריקוטה

צילום דן פרץ

רכיבים (30 יחידות):

200 גרם גבינת ריקוטה

2 ביצים

2 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

½  כפית קינמון

שמן זרעי ענבים, לטיגון

אבקת סוכר, להגשה

 

אופן הכנה:

  1. מניחים את גבינת הריקוטה והביצים בקערה וטורפים לבלילה חלקה.
  2. מוסיפים את אבקת החלבון, אבקת הפורמולה 1 וניל, אבקת האפיה, המלח והקינמון ומערבבים.
  3. מחממים מחבת עמוקה עם שמן בגובה 1 ס״מ מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעדינות כפיות של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.

 

טיפ:

טיגון בשמן זרעי ענבים הופך כל טיגון לבריא יותר

 

ערכים תזונתיים ליחידה:

קק"ל

חלבון, גרם

פחמימה, גרם

שומן, גרם

109

1.8

0.9

9

 

 המתכון באדיבות הרבלייף

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה