צילום אפיק גבאי

4 דגי דניס שלמים וטריים

שורש ג׳ינג׳ר מקולף (באורך כ-5 ס״מ)

3 שיני שום

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a3e66f51-cf5f-4814-bcff-0309411c4ab3','/dyncontent/2020/3/25/23e55180-e8c1-4bfd-80e5-e6fcb5be4f9b.jpg',10526,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('a3e66f51-cf5f-4814-bcff-0309411c4ab3','/dyncontent/2020/3/15/c0066c06-70a5-4856-8672-cea4c249d60f.jpg',10469,'',510,80,true,43242);},15]]);

1/2 כפית פלפל לבן טחון

1 צרור לואיזה / לימונית

2 ליים / לימון פרוס דק

2 ק״ג מלח גס

6 חלבוני ביצה

 

אופן הכנת הדגים:

מחממים תנור ל-200 מעלות.

במעבד מזון טוחנים יחד שורש ג׳ינג׳ר, שום, פלפל לבן ולואיזה/לימונית עד לקבלת תערובת גסה. ממלאים את בטן הדג בתערובת ומוסיפים 2-3 פרוסות ליים/לימון.

מערבבים את המלח הגז עם החלבונים. מניחים שכבה דקה של מלח בתבנית, מניחים מעל את הדגים ומכסים ביתרת המלח. מהדקים מעט וצולים כ-30 דקות.

המלצת הגשה: סלט ירוק לצד המנה.

 

בתאבון...

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]