צילום גלי איתן

מצרכים:

200 גר׳ שוקולד אגו לבן

110 גר חמאה

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('edcc477e-5a5e-49fe-b5ef-35b8bdd485dc','/dyncontent/2020/3/25/23e55180-e8c1-4bfd-80e5-e6fcb5be4f9b.jpg',10526,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('edcc477e-5a5e-49fe-b5ef-35b8bdd485dc','/dyncontent/2020/3/15/c0066c06-70a5-4856-8672-cea4c249d60f.jpg',10469,'',510,80,true,43242);},15]]);

1 כוס סוכר

1 ביצה

2 בננות

1 כפית תמצית וניל

200 גר׳ קמח לבן

10 גר אבקת אפיה

50 גר אגוזי לוז

תבנית בינונית 22*24

 

אופן הכנה:

ממיסים קוביות שוקולד אגו לבן וחמאה על בן מרי עד להמסה מלאה (ניתן לעשות זאת גם במיקרוגל, בפולסים קצרים ולערבב בכל פעם). מעבירים לקערה גדולה יותר ומערבבים פנימה סוכר, בננות מעוכות, ביצה ותמצית וניל. לאחר מכן מנפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה ומקפלים אותם לתוך התערובת. לבסוף מקפלים פנימה את אגוזי הלוז.

מעבירים לתבנית משומנת , אופים בחום של 180 מעלות, כ 30 עד 35 דקות.

מצננים היטב  לפני חיתוך (אפשרי גם במקרר) .

 

בתיאבון!

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]