גיא לאוטמן ודור בן ישי, הם שני יזמים בתחום המסעדנות והמזון המהיר באיזור הדרום, אשר מוכרים במחוזותינו בעקבות הצלחתם עם רשת "המקסיקני", כאשר השניים מכהניים כבעלים של מספר סניפים וכן מחזיקים בזיכיון של סניפים נוספים ברשת.

הפתיחה בקרוב

לאחרונה החליטו גיא ודור להתפתח בכיוון נוסף ולהביא בשורה חדשה לאזור הדרום בתחום המזון, כאשר הם עתידים לפתוח במהלך סוכות הקרוב במתחם "ישפרו פלאנט" בבאר שבע את "ברוסטר צ׳יקן״ - סניף באר שבע.

setImageBanner('02588d10-8c79-4495-9957-554846c2631d','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80);

למי שלא מכיר, מדובר באחת מרשתות המזון הכי מוכרת באמריקה, כאשר מיליוני אמריקאים פוקדים את סניפי הרשת מדי יום.

גיא ודור אוהבים מאוד את הדרום ומעידים על עצמם שהם מאוד מאמינים בפוטנציאל הגלום באזור.

כמו כן, בעתיד מתכננים צמד היזמים להמשיך ולהתפתח עם מגוון סניפים נוספים בדרום - מאשדוד ועד אילת.

גיא לאוטמן ודור בן ישי

סוד הקסם של ברוסטר צ׳יקן היא שיטת הטיגון המיוחדת שלה - טיגון בלחץ אשר מפחית בצורה דרסטית את ספיגת השומן, ויחד עם המתכונים הסודיים, יוצרים את חוויית האכילה הייחודית לה.

אגב, בעקבות כך, ישנו שימוש מופחת בשמן אשר משליך גם על זיהום מופחת החוצה אל הסביבה.

חשוב לציין כי העוף אשר יגיע אליכם לצלחת הוא טרי ולא מעובד ומגיע על בסיס יום יומי. כמו כן, מוצרי העוף בסניף נעשים בשחיטה כשרה ובתוצרת הארץ.

הבעלים, גיא לאוטמן ודור בן ישי ציינו: "יזמים בתחום חוששים מריבוי עסקים באזור, אנחנו מאמינים שהתחרות עושה טוב לכולם ומבדילה בין הטובים למצויינים!".

חפשו אותם בפייסבוק ברוסטר צ'יקן- באר שבע

צילום: פרטי