בזכות עבודה קשה ונאמנה של מרסל, המסעדה שהחלה כמקום קטן ואותנטי המגיש אוכל רומני הפכה במשך השנים לאחת המוכרות והאהובות ביותר בבאר שבע, שמה הלך לפניה גם בקנה מידה ארצי בכל הקשור לאיכות הבשר, והיא כיכבה לא פעם במדורי ביקורות האוכל של כלי התקשורת הארציים. למרות ההצלחה, מרסל שמר על האופי המשפחתי והחמים של המסעדה, ומי שייכנס אליה היום יראה כי המקום לא התרחב. מרסל המשיך להעניק יחס אישי וחמים לאלפי הלקוחות הקבועים, והקפיד להודות באופן אישי גם לאלה שהגיעו למסעדה לראשונה. תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.

"מרסל לרר ז"ל. צילום מתוך עמוד הפייסבוק "מסעדת סמי וסוסו

המסעדה בשוק העירוני

מודעת האבל בפתח המסעדה